Estudiantes ha estat el vencedor del III Torneig Nacional Cadet Femení del Genovés, celebrat este passat cap de setmana en la localitat amb un clar missatge reivindicatiu: el de mostrar un espai esportiu a través del bàsquet a totes aquelles xiquetes que volen fer esport per a completar el seu vessant educatiu.

Estudiantes ha derrotat en la Final al Joventut de Badalona amb Ada Toribio com MVP, el tercer lloc ha estat per a València Basket i el quart per al CB Genovés “DavidCasinosEsports”.

La direcció del Club, en acabar el torneig, ha manifestat que “aquests tres dies han de suposar un impuls extra per a continuar en la tasca que portem des de fa molts anys, hem de ser un club que lluita per la igualtat i que també vol parlar en femení. Som conscients de la poderosa eina de transformació de la societat que tenim en pro de la igualtat, hem de defensar les diferències sense que aquestes es convertisquen en desigualtats. El bàsquet ha de ser el motor i en aquest torneig ho hem volgut transmetre”.