Sembla que el bon temps començarà a apuntar en els pròxims dies i sabem el gran interés que tots els anys desperten els esdeveniments estrela per a les vacances, gaudint especialment del sol i de tota mena d'activitats a l'aire lliure. Per això, ací et presentem la nostra oferta tant per a Pasqua com per a estiu!

  • Escoles de Primavera
  • Escoles d'Estiu
  • Campus de Tecnificació Minibasket
  • Campus de Tecnificació 3.0 (per a Infantil, Cadete i Júnior)

Si el teu objectiu és simplement gaudir de l'esport en general i no centrar-te únicament en el bàsquet, el teu són les Escoles FBCV. Però si el que vols és aprofitar l'estiu per a millorar el teu bàsquet amb una atenció personalitzada i baix la direcció de grans professionals del nostre esport, una nova edició del Campus de Tecnificació t'està esperant.

ESCOLES DE PRIMAVERA FBCV
Del 10 al 14 de abril per a tots els xics i xiques nascuts entre 2008 i 2017. Cinc dies intensos que s'ompliran d'activitats lúdiques i esportives de tota mena, incloent-hi els jocs tradicionals que tant agraden als joves d'ara. Una oportunitat immillorable de descobrir i practicar una infinitat d'esports, no sols bàsquet, i prendre part en tallers d'educació en valors. Tot això en unes instal·lacions tan completes com les que ofereix el Poliesportiu Benimaclet de València i amb la col·laboració de l'Ajuntament de València i la Federació d'Esgrima de la Comunitat Valenciana.

Més informació i inscripcions en escuelas.fbcv.es/primavera/

ESCUELAS DE VERANO FBCV
Dirigidas a chicos y chicas nacidos entre los años 2008 y 2017. Este año las Escuelas se desarrollarán del 26 de junio al 28 de julio i del 4 al 8 de septiembre en el Polideportivo de Benimaclet, en Valencia.

Igual que a la primavera, les Escoles d'Estiu FBCV compten amb una àmplia programació d'activitats lúdiques i esportives i tenen com a objectiu que els joves es divertisquen durant les seues vacances d'estiu convivint amb altres xics i xiques de la seua edat d'acord amb uns valors personals i socials basats en el respecte, la igualtat i el treball en equip.

Tota la informació esà disponible en escuelas.fbcv.es/verano/. Obertura d'inscripcions a la fi del mes de març.

CAMPUS DE TECNIFICACIÓN MINIBASKET
Los jugadores y jugadoras nacidos/as entre los años 2012 y 2015 son las generaciones que van a poder disfrutar este año del Campus Mini de referencia en la Comunitat Valenciana. En esta edición, sus fechas son del 25 de junio al 1 de julio en las instalaciones de Salesianos Godelleta-Casa Don Bosco. Baloncesto y diversión se unen a la perfección en este Campus que ofrece, además, servicios y atención exclusiva bajo la dirección de grandes entrenadores y profesionales del baloncesto.

Més informació i inscripcions en campus.fbcv.es/mini/

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 3.0
Es celebrarà del 3 al 7 de juliol a València i Alacant, en horari des de les 08.00 fins a les 14.00 h. i dirigit a jugadors i jugadores de categoria Infantil, Cadet i Júnior. El Campus que et farà evolucionar amb un pla d'entrenament individualitzat, en grups reduïts i amb el suport de la tecnologia actual, incloent-hi un estudi biomecànic del tir.

Més informació i inscripcions en campus.fbcv.es/3.0/