D'una banda, entrenaments intensos de bàsquet amb grans professionals i entrenadors de primer nivell, entre els quals s'inclouen els seleccionadors autonòmics. I d'altra banda, activitats lúdiques i tallers formatius de tota mena amb monitors especialitzats, sense oblidar el refrescant bany que tots els dies ajuda a recuperar forces per a viure de gom a gom la resta de la jornada.

Por un lado, entrenamientos intensos de baloncesto con grandes profesionales y entrenadores de primer nivel, entre los que se incluyen los seleccionadores autonómicos. Y por otro lado, actividades lúdicas y talleres formativos de todo tipo con monitores especializados, sin olvidar el refrescante baño que todos los días ayuda a recuperar fuerzas para vivir a tope el resto de la jornada.

Des de la primera edició fa ja més de 15 anys, el Campus de Tecnificació Mini que desenvolupa la FBCV s'ha convertit en el Campus de referència en la nostra Comunitat. I any rere any ens esforcem per millorar l'anterior, afegint nous serveis personalitzats, treballant en grups reduïts, ajuntant als xiquets/es per nivell i amb dos entrenadors/es per grup, apostant d'aquesta manera per una atenció personalitzada. I tot això, en plena naturalesa, en les magnífiques instal·lacions de Salesians Godelleta-Casa Don Bosco.

El Campus està dirigit a jugadors i jugadores nascuts/as entre els anys 2010 i 2013, amb modalitat interna i externa. Informació i inscripcions en campus.fbcv.es/mini/