Tradicionalment, la formació dels jugadors/as se circumscriu a la pista de bàsquet. És ací on aprens i millores el teu joc tant en els entrenaments realitzats amb el teu club com en les sessions de treball del Programa de Tecnificació, l'activitat que la FBCV desenvolupa per a contribuir a eixe creixement dels joves jugadors/as del nostre esport.

Però en la Federació hem volgut fer un pas més enllà i et proposem que amplies la teua formació fora de les pistes. I amb aquest objectiu és amb el qual hem dissenyat una activitat que està inclosa en el Programa de Formació Contínua però que estarà dirigida expressament per als jugadors/as, i més en concret a aquells de categoria Infantil i Cadet.

T'animem a inscriure't en l'activitat Formar més enllà de la pista: entrenadors i jugadors, que serà impartida per Ferrán Pizcueta, entrenador superior, professor d'Educació Física i dels Cursos d'Entrenador FBCV i amb àmplia experiència com a tècnic en categories de formació. La cita és online el dia 30 d'abril i en ella podràs gaudir de tasques i exercicis que t'ajudaran en el dia a dia del teu equip.

Forma't dins i fora de la pista!