Les Preseleccions Infantil i Aleví de la Comunitat Valenciana es van reunir aquest cap de setmana per donar un pas més en la preparació del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, encara que cadascuna de les generacions es troba en una etapa molt diferent d'eixa posada a punt.

En aquest sentit, la Preselecció Infantil va treballar ja amb un número molt reduït de jugadors/es a Cullera, completant una doble sessió d'entrenament prèvia a l'intens mes de desembre que ens espera, ja que el Campionat d'Espanya en aquesta categoria arribarà a l'inici del mes de gener.

Per part seua, la Preselecció Aleví es va citar a L'Alfàs del Pi per a una sessió de treball que va incorporar per primera vegada als jugadors/es convocats procedents de les Jornades de Detecció de la generació 2011 celebrades recentment. L'entrenament va servir per a conjuntar el grup i continuar amb el seguiment dels jugadors amb vista a un termini més llarg, atés que el Campionat Minibasket queda molt més lluny, al mes d'abril.