Massanassa, Vall d'Uixó, Alacant, Calp, Canals i Manises no només seran les seus de les Finals 2021-2022, sinó que a més es convertiran en el gran punt de referència per al bàsquet de la Comunitat Valenciana durant eixe cap de setmana.

Així, a les Finals corresponents se sumaran en cada seu un Dia del Mini prebenjamí i un acte de Lliurament de Trofeus als campions i subcampions 2020-2021 i 2021-2022.

La passada temporada no vam poder fer lliurament dels trofeus, i quina millor ocasió per a reunir els grans triomfadors d'aquests dos últims anys que en les seus de les Finals 2021-2022. Es duran a terme un total de sis actes de lliurament de trofeus, un per cada seu, i a ells es convocaran als diferents clubs d'acord amb la seua situació geogràfica.

Però en aquesta gran festa del bàsquet en la qual es convertiran les seus de les Finals 2021-2022 també hi haurà temps per a gaudir d'activitats de promoció del nostre esport. En aquest sentit, durant el matí del dissabte se celebrarà un Dia del Mini Prebenjamí amb la participació d'equips de la zona. Serà el millor aperitiu a les primeres Finals pel títol que comencen a la vesprada.

Descarrega't el Dossier amb les sees i horaris de totes les Finals 2021-2022.