La doctora Elena Isla, coordinadora de l'Àrea Mèdica de la FEB i membre de l'AEMB, va impartir novament aquest dilluns el seu Clínic sobre estratègies de nutrició i recuperació en el bàsquet, dirigit a tots aquells entrenadors/es amb interés d'ampliar els seus coneixements en aquest camp.

Durant l'activitat, Elena va parlar de la importància de la nutrició, no només com un concepte general sinó també com un pas previ per a la cura de l'esportista en la seua trajectòria esportiva. Posteriorment va exposar diferents estratègies de nutrició que podem implementar i no requereixen de grans inversions per a dur-les a terme. I finalment, destacar que també va posar l'accent en la necessitat de contextualitzar el moment de la temporada en què ens trobem, els requeriments individuals de cada esportista, els objectius de rendiment, la importància de les lesions i la seua gestió des del punt de vista de la nutrició.

Aquest Clínic s'emmarca dins del Programa d'Activitats Paral·leles que la FEB i la FBCV estan desenvolupant amb motiu de l'Eurobasket Women València 2021. Al mateix temps, està inclòs en el Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV. Aquestes són totes les activitats que venen al maig i juny:

  • 17 de maig. PRESENCIAL. Godella. Arribar jugant i la seua continuïtat. Cristina Cantero.
  • 25 de maig. Online. El 1×1 en defensa. Errors, hàbits i conseqüències. Álex Terés
  • 27 de mayo. PRESENCIAL. Alicante. Construcción de una estructura de ataque. Víctor Lapeña
  • 2 de juny. Online. Rebre atacant: Idees per aprendre a anticipar. Natxo Juan
  • 10 de juny. Online. La importància dels hàbits esportius. Itziar Germán
  • 13 de juny. Online. Robapunts. Situacions de pissarra per a anotar ràpid. Pere Purrá

Les places són limitades. Tota la informació i inscripcion dins de cada esdeveniment a través de l'Agenda d'Activitats.