El TAU Castelló i Decathlon Castelló han signat un acord de col·laboració per a aquesta pròxima temporada. Un acord que uneix a l'empresa esportiva al club d'empreses del TAU Castelló com a proveïdor oficial de material per als entrenaments dels equips del club castellonenc. A més, totes dues entitats impulsaran activitats per a fomentar el bàsquet tant a Castelló com a la província.

El president del TAU Castelló, Luis García, es mostrava molt satisfet amb l'acord: “que una gran empresa com Decathlon s'unisca al nostre projecte és molt important. D'una banda reforça la nostra imatge de marca com el club de bàsquet més important de la província i d'altra banda ens dona un gran suport per a millorar les condicions d'entrenament dels nostres equips de pedrera”.

Per part seua, el director de Decathlon Castelló, Alberto Pereña, destacava com és la missió de Decathlon que “naix en 1976 en Englos (França). Som un gran equip mobilitzat per un sentit únic: ser útil a les persones i al planeta. Estem convençuts que l'esport és una font de plaer i benestar. És per això que la nostra missió és fer accessible, de manera sostenible, el plaer i els beneficis de la pràctica de l'esport al major nombre de persones. A través de les nostres marques pròpies i gràcies a la nostra xarxa logística, els nostres serveis i als nostres equips d'apassionats esportistes al servei dels usuaris, oferim accés a més de 150 disciplines esportives. Els nostres productes, disponibles exclusivament en Decathlon, estan destinats a tots els apassionats de l'esport, des del principiant fins a l'usuari esportista més experimentat. Hui, més de 90.000 col·laboradors de més de 80 nacionalitats treballen cada dia per a fer accessible l'esport al major nombre de persones”.

El Circuit 3×3 serà la primera activitat impulsada per totes dues entitats
El Circuit Provincial de 3×3 serà la primera activitat impulsada pel TAU Castelló i per Decathlon. Una activitat totalment oberta al públic per a gaudir del bàsquet en una modalitat que per primera vegada ha sigut olímpica en els Jocs Olímpics de Tòquio.

La primera seu serà dissabte que ve 25 de setembre a partir de les 10h en el propi Decathlon, en el qual es muntaran els camps en una zona delimitada de l'aparcament.

Les inscripcions es poden realitzar en les pròpies oficines del club i en la web taucastello.com i tenen un preu de 40€ per equip.