Els derbis en LEB Or són visitants. Això és el que s'infereix dels dos enfrontaments que han tingut els dos representants de la Comunitat Valenciana en la competició: HLA Alacant i TAU Castelló. En la primera volta, els alacantins van assaltar el Ciutat de Castelló (62-85); i en el segon partit han sigut els castellonencs els que s'han emportat el triomf en el Pavelló Pedro Ferrándiz (81-87).

Va ser un partit molt intens amb el lideratge en joc. Dos equips que estan dominant el Grup B al costat del Covirán Granada i que són capaços de jugar minuts de gran bàsquet. Però aquest dissabte el Tau Castelló va ser més regular, va comptar amb un gran Juan José García i va aprofitar un gran inici del tercer quart per a aconseguir un xicotet avantatge que va aprofitar fins al final. Van apretar els locals amb Pitts i Urtasun, però l'encert en els tirs lliures va sentenciar la victòria dels de Toni Ten, que es converteixen en els primers a arribar a les 10 victòries en LEB Or. No obstant això, el average entre tots dos conjunts està a favor del quadre alacantí, que tornaria al lideratge amb una victòria en el seu partit ajornat davant el Bàsquet Girona.

L'altra nota destacada de la jornada ha sigut la nova victòria de Mi Arquitecto CB Benicarló, que s'està mostrant com un vertader especialista a fer front als líders de LEB Plata.

Aquests són tots els partits de la jornada que han disputat els equips de la Comunitat Valenciana en les Competicions FEB: