La 1a Divisió Masculina ha entrat en la segona volta i ho ha fet amb el domini incontestable de El Pilar-UPV i Hotels RH-La Vila en cadascun dels grups.

Així, el grup A està liderat pel Pilar-UPV amb 13 victòries i només 1 derrota, la que l'equip col·legial va collir a Torrent en la jornada 6. Des de llavors, els jugadors han donat només alegries a l'afició i tenen la tranquil·litat de tindre dos triomfs d'avantatge sobre el segon classificat, Maristes València. La tercera plaça l'ocupa Picanya Bàsquet Futur-Piso, donant pas al triple empat que mantenen per la quarta posició CDM-CB Moncada, NB Torrent B i CB Jovens Almàssera. A continuació venen Bauhaus Godella i Bàsquet Morvedre, i de nou ens trobem una lluita molt igualada per escapar de la zona baixa de la taula. Aquesta lluita és la que mantenen NB Alboraia, Campanar Petraher, CB Tavernes Blanques B, CB Burjassot i CB Onda. Tanca la taula Halal Food Quality Uixó Bàsquet, que ha aconseguit la seua segona victòria per a espentar per darrere i tractar de sumar-se a eixe grup que mira amb molta esperança a aquesta segona volta de la lliga.

Una segunda vuelta que ha estrenado a lo grande Hoteles RH-La Vila. El dominador del grupo B no sólo ha encadenado su décima victoria consecutiva, sino que además lo ha hecho superando al segundo clasificado, CD San Pedro Moixent, equipo que queda empatado por la segunda posición con Family Cash NB Xàtiva. Y lo que viene a continuación es una lucha de titanes con hasta nueve conjuntos separados por sólo dos victorias. Con siete triunfos están Suma Elche Basket, CA Montemar y Medmarket Benidorm; con seis se encuentran Bàsquet Altea y CB Ilicitano-Grupo Eiffage; y con cinco, CD Onil, Denia Bàsquet, CB Terralfàs Delfín Natura y Mutua Levante NB Alcoi. Cierra la tabla Adesavi con tres victorias.

Descarrega l'App Oficial FBCV i segueix tots els resultats.