El Nou Bàsquet Alcoi va celebrar aquest passat cap de setmana un dels seus actes més emblemàtics com és el de la presentació davant l'afició dels seus equips després d'un any sense poder-lo dur a terme de manera presencial a causa de la pandèmia de Covid 19.

El Nou Bàsquet Alcoi compta amb 9 equips escolars procedents dels 8 col·legis convinguts (Apacesco, Miguel Hernández, El Romeral, La Salle, Horta Major, Sant Vicent, Arnauda i Sant Vicent de Paúl) amb el club, 7 equips d'iniciació al rendiment, 3 equips júniors i 3 sèniors, sumant un total de 265 jugadors i jugadores. Dels 22 equips del Club, el Júnior Zonal no va poder assistir ja que tenia partit a la mateixa hora al Campello.

L'acte va començar amb un minut de silenci en memòria de la mare d'un jugador i una exjugadora del club que després de molt de temps de lluita va morir la setmana passada a causa d'una dura malaltia.

El locutor de la Cadena Ser, Paco J. Agulló, va ser l'encarregat de la presentació d'un esdeveniment que com és habitual no es limita a presentar només als seus jugadors i jugadores, sinó que totes les persones que van assistir, mares, pares, familiars, amics, patrocinadors, col·laboradors i representants de la Corporació Municipal van poder veure en directe una xicoteta mostra del que és el dia a dia del Club, amb jocs, postes, concursos de triples de júniors i sènior i un concurs de tir de ‘dos aficionats’. Abans de la tradicional foto de família que va tancar l'acte, van arribar els discursos de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, i el president de l'entitat, Salva Monzó.

“La presentació va ser un èxit, els més xicotets ho van passar en gran amb els seus jocs i animant als majors. Aquest acte, a més de per a presentar als equips, serveix perquè els familiars vegen la magnitud del Club, tenim des de prebenjamins de 6 anys a gent que ronda els 40, tant xics com xiques que tenen en comú la seua passió pel bàsquet. No és fàcil de preparar i vull agrair a tots els entrenadors i entrenadores que desinteressadament han dedicat temps extra per a aconseguir que aquest acte anara magnífic”, ha destacat la directora Esportiva, Lirios Rovira.