El CB Genovés no para de reinventar-se. Primera vegada que duu a terme un mateix torneig en dues setmanes. I ho ha fet amb un èxit rotund en molts aspectes, entre ells, el nivell esportiu que han oferit els 6 equips participants en aquesta primera part de la dinovena edició.

Enguany, ha sigut un any diferent, una nova idea de torneig en dos capítols, en el primer dels quals, l'assistència de públic ha sigut molt nombrosa, amb un Poliesportiu que respirava bàsquet per tots els racons i que confirmava el que s'esperava després de l'interés que havia despertat el cartell d'equips d'aquesta dinovena edició, però també per les ganes dels aficionats de viure aquests esdeveniments. Destacar l'ambient que s'ha viscut en tot moment i el debut de la pista exterior, on el CB Genovés va participar amb els seus dos equips alevins: el CB Genovés “David Jimeno” i el CB Genovés “DavidCasininosEsports”. “Gràcies a totes i a tots per l'esforç i la dedicació i sobretot per ser un grup de gent en el qual realment val la pena estar”, serien les paraules dels entrenadors de tots dos equips en finalitzar el Torneig.

La disputa de la final, entre el Joventut Femení i el València BC Masculí, va ser una autèntica lliçó de bàsquet en categories de formació. Una final que enfrontava als dos equips que havien arribat invictes fins a la jornada del dissabte i que van donar un missatge d'igualtat. El que més es ressaltava des de l'organització és “el que ha suposat per a les xiquetes i xiquets del nostre club, una experiència que de ben segur recordaran al llarg de les seues vides i que els ha fetsconéixer noves amigues i amics, emocionar-se i créixer. Un grup de xiquetes i xiquets que val la pena estar amb ells. Com a entrenadors només paraules d'agraïment per l'actitud durant tot el cap de setmana i per fer amb aquesta manera de ser un club més gran. Gràcies per a formar part del nostre club”.

El trofeu a la jugadora més valuosa del Torneig va ser per a Julia Martino, del Joventut Badalona, i per a Roman Escrivà, del CB Genovés “David Jimeno”.

Es tracta d'un punt i seguit en aquest torneig que tindrà continuïtat el pròxim cap de setmana amb la incorporació de 6 equips més: EBG Màlaga, CB Sant Antoni Córdoba, Baskonia Vitòria, Slavia de Praga i novament el Joventut de Badalona i el València BC, els dos amb els seus Mini A.