Si per alguna cosa es caracteritza el Programa de Formació Contínua per a entrenadors/es de la FBCV és per estar innovant permanentment tant en noves eines de difusió com a poder abordar temàtiques que sense ser purament tecnicotàctiques, tenen una importància vital en la formació dels jugadors/es.

I en eixa línia, el primer clínic online d'esta temporada abordarà el paper que juga el context familiar en el desenvolupament de la confiança del jugador en el seu procés de formació. Per a això comptarem com a conferenciant amb David Almacellas, entrenador superior de bàsquet, grau en Psicologia i màster en psicologia de l'esport, amb experiència en categories de formació en equips com a F.C.Barcelona, Bàsket Seròs, Força Lleida i actualment com a entrenador del Bàsket Mollerussa.

Aquest és el calendari complet de clínics online que es duran a terme en els mesos d'octubre i novembre:

  • 18 d'octubre. David Almacellas. La família en la formació del jugador.
  • 24 d'octubre. Manuel Peña. Compartir la pilota
  • 22 de novembre. Adrián Silla. De la psicomotricitat al contingut del bot.

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.