El Pavelló Municipal Carlos Pellicer acogió el pasado domingo día 27 la presentación de los equipos del Club Bàsquet Tavernes, con la participación de sus jugadores/as, entrenadores/as, directiva, familiares, amigos y simpatizantes del club.
El C.B. Tavernes ha crecido en todos los aspectos, tanto en la esfera deportiva como personal, alcanzando en la actualidad un total de 20 equipos: 10 masculinos, 7 femeninos y 3 mixtos, sumando un total de 254 jugadores/as, de los cuales 102 son chicas.

L'acte va ser un tot un èxit i va aconseguir omplir el pavelló de Tavernes íntegrament, comptant amb la presència de l'alcalde, la regidora d'esports i la corporació municipal, a més del President del Club, la Directiva, la Coordinació i els principals patrocinadors del Club: Caixa Popular i ALPESA.

En l'esdeveniment es van presentar tots els equips del Club i, finalment, es va tancar l'acte amb la intervenció de les autoritats locals i del màxim dirigent de l'entitat, destacant la fortalesa del Club en tots els àmbits i comptant amb el suport de l'Ajuntament en la cessió i coordinació de les instal·lacions esportives, i l'ajuda econòmica dels patrocinadors.