El Club de Bàsquet Jovens Almàssera ha preparat per als dies 7 i 8 d'abril la ‘Rabosa Cup’, una competició de categoria infantil que celebrarà la seua primera edició aprofitant la festivitat de Setmana Santa. El pavelló municipal d'aquesta localitat de l'Horta serà la seu que acollirà als 6 equips que gaudiran de dues jornades de pur bàsquet en un ambient festiu i formatiu.

L'objectiu d'aquest torneig no és un altre que promocionar l'esport del bàsquet acostant-lo de manera diferent a les famílies i als més xicotets. Des de l'entitat asseguren que “sabem de la importància que té l'esport en el desenvolupament dels joves i per això tenim el deure, des de les entitats esportives, de fomentar-lo i fer-ho atractiu amb esdeveniments com aquest”.

Gràcies a diferents col·laboradors que formen part del club i a empreses privades amigues com el Supermercat Charter d'Almàssera, Agrari o Virso *ntersport, ha sigut possible dur a terme aquesta primera edició de la Rabosa Cup. De fet, un dels punts forts d'aquesta competició serà el ‘Punt Agrari’, on tots els participants podran acudir després dels partits a refrescar-se i reposar forces amb fruita collida per productors de proximitat i sense intermediaris.

El torneig que es podrà viure en la pista exterior i en el pavelló del poliesportiu d'Almàssera constarà de 9 partits amb un sistema de competició que dividirà als 5 equips participants en dos grups de 3 i 2, dels quals després de jugar tots contra tots, eixiran els emparellaments de la Fase Final. Aquesta composició de grups i horaris, partits de 9.00 a 13.00, garanteix la participació de tots els equips en els dos dies que dura la Rabosa Cup.

Els equips participants seran CB Campanar, CB Claret, Carxofes Meliana i l'organitzador Jovens Almàssera. Des de l'organització de la competició es vol agrair públicament la implicació de tots ells, ja que amb la condició d'apostar per aquesta mena d'experiències formatives per als seus jugadors, hi ha hagut que quadrar plantilles en unes dates molt assenyalades.

El Club de Bàsquet Jovens Almàssera és una referència en el bàsquet valencià i a la comarca de l'Horta Nord. Durant molts anys el seu primer equip ha militat i milita en categories del bàsquet amateur-semiprofessional, portant la seua cultura de bàsquet per diferents punts del territori nacional.

Amb el lema #SomMésQueBasket promouen activitats per Pasqua i estiu per als més xicotets, com són campus, tornejos i molt més, sempre intentant crear hàbits saludables i apostant per la millora contínua dels jugadors i jugadores més joves.