El Pavelló Municipal del Poliesportiu de Benetússer ha sigut envaït pels aficionats al bàsquet d'aquesta localitat de l'Horta Sud per a presentar als equips que aquesta temporada 2022-2023 estan participant en les diferents competicions de la Comunitat Valenciana.

Per primera vegada en la història del Club Bàsquet Benetússer, que ja ha complit els 50 anys, s'ha superat el centenar de jugadors de totes les categories, des de prebenjamí fins a Sènior. Una altra de les xifres destacables d'aquest Club, que a poc a poc va creant pedrera, és el nombre de jugadores. En una temporada han passat de comptar només amb tres xiques a ser més d'una vintena. Elles i la resta dels seus companys de Club es van lluir davant autoritats municipals, familiars i davant el president de la FBCV, Salvador Fabregat Tatay, que va voler acompanyar-los en aquesta festa i donar-los l'enhorabona pel seu enorme creixement.

El treball i la lluita incansable de la Junta Directiva, acompanyada en tot moment per les famílies dels jugadors, per convertir el Club en una Escola de Bàsquet ha donat els seus fruits. Han aconseguit passar de poc més de 30 membres en la temporada 2021-2022 als més de 100 amb els quals compten ara, repartits en 10 equips. Un altre exemple de l'esforç per portar el bàsquet al més alt és que el seu equip Sènior s'ha classificat per a competir en la Copa Preferent organitzada per la FBCV.

Amb l'ànim encara intacte aquesta temporada, és només un preludi del que els espera per a arribar a convertir-se en un Club de referència d'on isquen futurs jugadors i jugadores de bàsquet de gran qualitat.