És l'esdeveniment estrela de l'estiu, el Campus de referència en categoria minibasket, on sempre s'esgoten les places abans de l'inici. I és per això que la FBCV va decidir aquesta temporada redoblar esforços i ampliar el nombre de jugadors/es participants, acollint a més xiquets i xiquetes il·lusionats de poder començar les seues vacances d'estiu amb un esdeveniment que uneix oci i bàsquet a la perfecció. Aqueix esforç organitzatiu ha donat els seus fruits, i un any més, la resposta ha sigut multitudinària: les places han tornat a esgotar-se.

Així que aquesta temporada són quasi 150 jugadors/es els que estan convivint en el centre Salesians Godelleta-Casa Don Bosco, la seu d'aquest Campus de Tecnificació Minibasket que conjuga entrenaments intensius de bàsquet amb multitud d'activitats lúdiques pròpies de l'edat minibasket, amb entrenadors de primer nivell i grans professionals del nostre esport que no només estan treballant en la millora de cada jugador/a dins de la pista, sinó que també estan aprofundint en una formació més integral a través de xarrades, conferències i tallers de diversos àmbits.

Si vols seguir l'evolució del Campus, no oblides entrar al nostre Facebook, on tots els dies estem publicant nombroses imatges dels participants. Accedeix a través del següent enllaç i segueix-nos!