Proinbeni UPB Gandia es queda amb el lideratge en solitari del Grup B de Lliga EBA després de derrotar a UCAM Murcia en l'última jornada en un encontre que no es va decidir fins als últims minuts (75-67). Un bon primer quart, els 21 punts d'Alejandro Vera, els 18 de Javier Soler i els 14 d'Alejandro Requena van ser claus per a la victòria local, que deixa a l'equip de Gandia amb un balanç de 8-1, per davant del UCAM Murcia i el Sercomosa Molina Basket.

En el Grup A continua l'empat per la primera plaça entre Refitel Bàsquet Llíria i CB Sueca Fustes Bonet. Cap dels dos va fallar i també són dos els triomfs que els separen dels seus perseguidors. Tots dos equips no es veuran les cares fins al mes de febrer, en la jornada 18, per la qual cosa eixe lideratge compartit podria prolongar-se en el temps.