Aquest dijous es va disputar un partit clau en Júnior Masculí Autonòmic, el que tancava la primera volta del Grup A amb enfrontament directe entre els dos líders, NB Paterna i CD Don Bosco. La cita no va defraudar i en un final igualat van ser els jugadors de Don Bosco els que es van fer amb el triomf per només dos punts de diferència (80-82).

Aquest triomf deixa a l'equip col·legial com a líder en solitari del Grup A amb sis victòries. NB Paterna i València Basket empaten en la segona plaça amb cinc triomfs (encara que València Basket ja ha sumat un més en jornada avançada), els mateixos que acumula TAU Castelló però amb un partit menys.

En el Grup B és Construccions Adolfo Pérez Benidorm qui afronta la segona volta al capdavant de la taula, però això sí, darrere d'ell amb un partit menys es troba l'únic equip invicte de la Comunitat Valenciana: Seguros Meridiano FLBA. Els lucentins tractaran de mantindre eixa condició en les pròximes jornades i, sobretot, posar distància amb el conjunt de Benidorm, que en aquests moments figura com la seua gran amenaça per eixe primer lloc de la taula.

Descarrega l'App Oficial FBCV i segueix tots els resultats.