El bon temps ja és ací i sabem el gran interés que tots els anys desperten els esdeveniments estrela per a les vacances, gaudint especialment del sol i de tota mena d'activitats a l'aire lliure. Per això, una vegada deixem arrere les Falles, a la ciutat de València podrem gaudir primer de l'Escola de Primavera i després de l'Escola d'Estiu.

ESCUELAS DE PRIMAVERA FBCV
Del 10 al 14 de abril para todos los chicos y chicas nacidos entre 2008 y 2017. Cinco días intensos que se llenarán de actividades lúdicas y deportivas de todo tipo, incluyendo los juegos tradicionales que tanto gustan a los jóvenes de ahora. Una oportunidad inmejorable de descubrir y practicar un sinfín de deportes, no sólo baloncesto, y tomar parte en talleres de educación en valores. Todo ello en unas instalaciones tan completas como las que ofrece el Polideportivo Benimaclet de Valencia y con la colaboración del Ayuntamiento de Valencia y la Federación de Esgrima de la Comunitat Valenciana.

Més informació i inscripcions en escuelas.fbcv.es/primavera/

ESCUELAS DE VERANO FBCV
Dirigidas a chicos y chicas nacidos entre los años 2008 y 2017. Este año las Escuelas se desarrollarán del 26 de junio al 28 de julio y del 4 al 8 de septiembre en el Polideportivo de Benimaclet, en Valencia.

Igual que a la primavera, les Escoles d'Estiu FBCV compten amb una àmplia programació d'activitats lúdiques i esportives i tenen com a objectiu que els joves es divertisquen durant les seues vacances d'estiu convivint amb altres xics i xiques de la seua edat d'acord amb uns valors personals i socials basats en el respecte, la igualtat i el treball en equip.

Tota la informació està disponible en escuelas.fbcv.es/verano/. Apertura d'inscripcions a finals del mes de març.