València Basket ja coneix rival i encreuaments per a la Copa de la Reina que se celebrarà a Saragossa a partir del pròxim 30 de març. L'equip entrenat per Rubén Burgos, que va aconseguir entrar com a primer classificat de la Lliga Femenina Endesa, obrirà el torneig enfrontant-se en la jornada inaugural del dijous 30 a Movistar Estudiantes a les 18h.

L'equip taronja s'enfrontaria en cas de victòria al guanyador de l'eliminatòria entre Casademont Saragossa i Kutxabank Araski, en una hipotètica semifinal que es disputaria el dissabte 1 d'abril a les 16:30h. Spar Girona – Lointek Guernica i Perfumeries Avinguda – Barça CBS seran els altres dos quarts de final dels quals eixirà un finalista, que en cas d'aconseguir València Basket la final, s'enfrontaria a les taronja el diumenge 2 d'abril a les 17:30h. Els partits es retransmetran per Teledeporte i Aragó Televisió.

Esteban Albert, coordinador de l'equip femení, ha valorat el sorteig. “En la Copa tots els rivals són complicats. Estudiantes és un equip que està classificat per mèrits propis, porta ja anys en línia ascendent i per a nosaltres l'important és que arribem en el millor estat de manera possible i puguem donar la nostra millor versió en el campionat”, analitzava.

Serà la cinquena edició de la competició que dispute València Basket, sent la final de l'edició de 2021 la seua millor participació, caient a la Fonteta davant Spar Girona. Les taronja han aconseguit disputar la competició totes les temporades des que ascendiren a la primera categoria del bàsquet nacional.