La Comunitat Valenciana finalitza en 5a posició en masculí i en 6a posició en femení la seua participació en el Campionat d'Espanya Minibasket de Seleccions Autonòmiques.

Totes dues seleccions han mantingut una trajectòria quasi idèntica al llarg del Campionat, guanyant dos partits i perdent altres dos en la Fase de Grups, optant per tant als llocs 5é i 6é.

La Selecció Aleví Masculina va tindre un bon debut davant Galícia (88-38), en un partit en el qual va exhibir un gran talent ofensiu. L'endemà la ratxa va seguir contra Illes Balears (18-68). Però la derrota en el tercer partit davant Andalusia (71-91) deixava la classificació per a semifinals pendent d'un partit a cara o creu davant Madrid. I encara que els xics dirigits per Óscar Retortillo van lluitar fins al final, va acabar imposant-se el combinat madrileny per 68-60. Ja aquest dilluns, en el partit pel 5é lloc, els jugadors de la Comunitat sí han pogut fer-se amb el triomf davant Castilla León (69-64) que els atorga eixa cinquena plaça.

La Selecció Aleví Femenina va ser la primera a entrar en joc en el Campionat i a més amb un doble compromís. Es va guanyar a Astúries (17-67) i a Castilla León (70-26). No obstant això, l'endemà va arribar la primera derrota davant Andalusia (67-48), la qual cosa obligava a jugar-se contra Canàries el passe a semifinals. Després de dues pròrrogues i en un vibrant partit, els llançaments des del tir lliure van acabar decidint el partit en favor del combinat canari (74-75). I ja en l'encontre que decidia la classificació final, les jugadores entrenades per Belén Gómez acaben en sisena posició després de caure també en l'últim període davant Galícia (55-63).

D'aquesta manera, la Comunitat Valenciana dona per finalitzat un Campionat d'Espanya Minibasket en una edició molt especial, celebrada en dates i circumstàncies difícils a causa de la pandèmia però amb la il·lusió que al final haja sigut possible que els 12 jugadors i les 12 jugadores visquen una de les millors experiències que existeixen en el bàsquet de formació.

Aquests són tots els resultats obtinguts en el Campionat:

Mini Masculí
Comunitat Valenciana 8838 Galicia
Islas Baleares 1868 Comunitat Valenciana
Comunitat Valenciana 7191 Andalucía
Madrid 6860 Comunitat Valenciana
5º y 6º puesto: Comunitat Valenciana 6964 Castilla León

Mini Femení
Asturias 1767 Comunitat Valenciana
Comunitat Valenciana 7026 Castilla León
Andalucía 6748 Comunitat Valenciana
Comunitat Valenciana 7475 Canarias
5º y 6º puesto: Comunitat Valenciana 5563 Galicia

Resultats masculí
Resultats femení