Ja tenim emparellaments de semifinals de les Copes Preferents i Autonòmica, d'acord amb el sorteig que s'ha realitzat aquest dimecres en les Oficines FBCV.

Caixa Popular Manises-Quart i In side Godella obriran la Copa Júnior Masculí Preferent, que es disputarà els dies 11 i 12 de febrer. La segona semifinal emparellarà a CB Benidorm i CB Jovens Almàssera.

La Copa Sènior Masculí Preferent es disputarà els dies 25 i 26 de febrer amb els següents emparellaments: CB Casino Campello – Persianes Asensi Benetússer i Bàsquet Comenius – Nakatomi Arquitectura Xeraco BC.

I la Copa Sènior Masculí Autonòmic, que se celebrarà els dies 4 i 5 de març, s'obrirà amb la semifinal entre BC Peníscola Facsa i Actualia Albubasket i a continuació s'enfrontaran CB Bétera i NB Paterna B.

Totes elles tindran com a seu única el Pavelló Municipal de Gata de Gorgos. Allí es dirimirà no només el campió de la competició, sinó també el poder pràcticament assegurar-se l'ascens de categoria per a la pròxima temporada. Tots els encontres s'emetran en directe a través del Canal YouTube FBCV.