Partits en directe – Canal YouTube FBCV
Estadístiques

Giticsa Loriguilla és el nou campió de la Copa Sènior Masculí Preferent després de véncer en la final a Inalco l'Alcora BC per 80-78.

Guadassuar, seu de les Copes Masculines FBCV 2023-2024, ha coronat a un nou campió i esta vegada ho ha fet a més amb la presència de l'alcalde del municipi, Vicent Estruch, que ha assistit a la Final i ha acompanyat al president de la FBCV, Salvador Fabregat, en l'acte de lliurament de trofeus, en el qual també han participat els regidors Joan García, María Martínez, Mabel Lozano i Laura Osca, així com el directiu del CB Guadassuar Pablo Escartí.

Tomas Kamusaki, del Giticsa Loriguilla, ha rebut el Trofeu de Millor Jugador de la Final.

Com a campió de Copa, Giticsa Loriguilla pràcticament s'assegura l'ascens a Autonòmica la pròxima temporada. Ho aconseguirà sempre que a la finalització de la lliga, ocupe una de les quatre primeres places del seu grup.

Tant Giticsa Loriguilla com Inalco l'Alcora BC arribaven a la Final després d'haver hagut d'emprar-se a fons en l'encreuament de semifinals davant CBG Davidcasinosesports i CB Atlètic Albatera, respectivament. El partit que decidia el títol va tindre un inici parell, amb intercanvi de cistelles entre tots dos conjunts, però en l'arrancada del segon període els jugadors de Loriguilla van fer un pas avant per a imposar les primeres diferències en el marcador, entrant al descans amb +13.

No obstant això, el pas per vestuaris va donar noves energies a Inalco l'Alcora BC i amb un parcial de 0-6 va tornar a ficar-se en partit. L'avantatge de Loriguilla es reduïa a 6 punts per a afrontar l'últim quart. En eixe moment, l'equip de Jose Manuel Hernández posava una altra vegada una marxa més al partit per a recuperar eixe +13 només començar el quart període. I de nou apareixia la capacitat de superació dels jugadors de l'Alcora per a entrar amb opcions a uns minuts finals molt intensos en els quals Giticsa Loriguilla tornava a patir i li donava al rival un últim tir per a empatar o guanyar. El llançament no va entrar i el trofeu de la Copa Sènior Preferent viatja fins a Loriguilla.