Partidos en directo en el Canal YouTube FBCV
Galería de fotos

La Copa Sènior Masculí Preferent 2021-2022 ja té finalistes: Creacivil NB Barri del Crist i Maristes València B lluitaran pel títol després de superar en semifinals a Adesavi B i CB Sueca Pintulac, respectivament.

La Nucia va coronar fa uns dies al campió de la Copa Júnior i la mateixa Ciutat Esportiva Camilo Cano està acollint l'esdeveniment en Sènior Masculí. Una competició que tindrà campió aquest diumenge en la final que arranca a les 11.00 h. i que serà oferida en directe pel Canal YouTube FBCV.

Un extraordinari tercer període ha donat el passe a la final a Creacivil NB Barri del Crist. Fins a eixe moment, el partit s'havia desenvolupat davall d'una enorme igualtat. Prova d'això és que al descans s'arribava amb empat a 33. Però en la segona part el partit es va capgirar. Després d'uns minuts inicials d'intercanvi de canastres, els jugadors del Barri del Crist van posar una marxa més i es van llançar cap a la victòria, entrant a l'últim quart amb +16. Adesavi B ho va intentar, però era una diferència massa important en eixe moment de l'encontre i el seu esforç va xocar amb la direcció en pista de Goyo Andrés, que va saber gestionar a la perfecció eixa recta final del partit fins al definitiu 73-54.

En la segona semifinal, Maristes València B va eixir en tromba al partit. En tot just tres minuts, l'equip de Jose Daroqui va fer un parcial de 12-2 i va completar a continuació la seua exhibició ofensiva tancant el primer quart amb un 29-10 a favor. Semblava deixar pràcticament sentenciat l'encontre, però el rival no s'anava a rendir tan prompte i va tractar d'alçar-se amb tots els recursos al seu abast. Primer, recuperant el seu joc en el segon quart; i després, eixint amb un extra de motivació i un nou plantejament defensiu després del pas per vestuaris. A poc a poc la reacció començava a tindre èxit. Els jugadors de Maristes s'embossaven davant la zona del CB Sueca i d'aquesta manera el conjunt de Salvador Boix va anar recuperant distàncies fins a arribar a l'últim període només 12 punts a baix. Fins i tot va ser capaç de retallar encara més la diferència, però no va haver-hi temps per a més i al final eixe mal inici va acabar pesant massa i atorgant la victòria a Maristes València B per 75-63.