L'11 de febrer arranca a Gata de Gorgos la primera de les Copes FBCV que se celebraran en les pròximes setmanes (en directe través del Canal YouTube FBCV). La Copa Júnior Masculí Preferent obri el camí i els quatre entrenadors coincideixen: els seus equips l'afronten amb il·lusió màxima. Aquestes són les seues valoracions prèvies a l'esdeveniment.

Ramón Luján – Caixa Popular Manises-Quart
Para nosotros es un premio al esfuerzo y una recompensa al trabajo que llevamos haciendo desde el 16 de agosto, con muchos entrenamientos desde entonces y con muchos de los jugadores en dobles y triples dinámicas y ya teniendo minutos en Senior, incluso en el primer equipo del Club en Liga EBA.

Arribem amb la il·lusió de fer una bona Copa amb un grup de jugadors de la pedrera que han jugat junts cadascun amb la seua generació des de minibasket, i sent per als de segon any un fermall a la seua etapa abans de passar al bàsquet Sènior.

Álex Serrano – CB Jovens Almàssera
Afrontamos la Copa con mucha ilusión. Para nosotros, clasificarnos ha sido un premio al trabajo diario del equipo y tenemos muchas ganas de disfrutar de ese fin de semana.

Tenim confiança en les nostres possibilitats, sabent que tenim enfront a tres grans equips als quals respectem al màxim.

Miguel Ángel Molina – CB Benidorm
Afrontamos la Copa con mucha ilusión porque es un formato muy bonito para jugar. Concentrar en un fin de semana a los cuatro campeones de grupo de la primera vuelta es un formato que atrae mucho a los chavales.

No arribem en les millors condicions perquè hem tingut alguna lesió important, però això no es motiu per a afrontar la competició amb moltes ganes i tractar de competir. No estem en el millor moment tampoc perquè no estem entrenant tan bé com desitjaríem, ja que diversos esdeveniments a la ciutat ens impedeixen utilitzar les instal·lacions que usem habitualment, però treballem amb totes les ganes i il·lusió de poder jugar contra aquests grans equips. El nostre objectiu és competir, il·lusionar-nos de cara a la segona volta i continuar lluitant.

Pau Gallego – In side Godella
El equipo tiene muchas ganas de Copa porque llevamos trabajando muy bien toda esta primera vuelta, hemos conseguido buenos resultados, el grupo ha crecido como equipo y estamos viviendo fases de jugar bien, en ataque especialmente.

Arribem amb molta motivació perquè ens enfrontarem contra els millors equips del nostre nivell. Per a la Copa, a més, hem recuperat algun lesionat que havíem tingut al llarg de les últimes setmanes, així que crec que arribarem en un bon moment, l'equip està centrat en fer una bona faena defensiva per a poder competir al màxim i esperem que tot isca bé i que puguem aconseguir el títol.