Ja estem en la setmana de la Copa Júnior Masculí Preferent, la primera de les tres Copes FBCV que podrem gaudir en categoria masculina. El Pavelló Municipal de Gata de Gorgos, seu única de les Copes FBCV, albergarà tots els encontres, que a més podran seguir-se també en directe a través del Canal YouTube FBCV.

In side Godella i Caixa Popular CBC Manises-Quart  arriben a la Copa invictes. Tots dos han guanyat els 15 partits de lliga que han disputat fins ara, per la qual cosa el nivell de confiança amb el qual afronten la cita de Gata de Gorgos es preveu màxim.

CB Benidorm també encadena sis victòries consecutives i encara que li resta algun partit per disputar, eixa bona dinàmica i l'esforç que ha suposat traure l'últim encontre endavant en un grup molt igualat segur que seran una preparació extra per al conjunt que entrena Miguel Ángel Molina.

Per últim, CB Jovens Almàssera ha vist com El Pilar trencava la seua excel·lent ratxa de resultats. L'equip de L'Horta Nord va cedir davant un rival directe per la primera plaça i serà l'únic conjunt que arribe a la Copa després de patir una derrota en lliga. Raó de més perquè els jugadors d'Almàssera tracten de refer-se d'eixe colp en gran, conquistant el títol coper i pràcticament assegurant-se així l'ascens de categoria per a la pròxima campanya.

Descarrega l'App Oficial FBCV i segueix tots els resultats.