Excepte la categoria Benjamín que ho farà una setmana més tard, totes les Competicions IR han superat ja la primera volta de la Fase Campionats, per la qual cosa les eliminatòries pel títol ja apareixen en l'horitzó.

Molts encontres d'esta jornada recent estan fins i tot pendents de disputar perquè la Generalitat Valenciana va suspendre tots els partits dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana que havien de celebrar-se a la ciutat de València a conseqüència del tràgic incendi. Però mancant estos resultats, repassem els equips que ara mateix estarien classificats per a les Fases Finals Autonòmiques.

En Cadet Masculí ocupen els quatre primers llocs els equips Fundació València Bàsquet 2000, València Basket, Amics Castelló i CB L'Horta Godella; en Cadet Femení, Fundació València Bàsquet 2000, CB Sant Blas Alacant i València Basket ja tenen almenys dos victòries d'avantatge sobre Picken Claret i Lucentum Alacant, que empaten per la quarta plaça. En Infantil Masculí marxen destacats al capdavant TLSI Godella, València Basket, CA Montemar i Fundació València Bàsquet 2000. I en Infantil Femení també hi ha una important lluita per la quarta plaça entre CB Sant Blas Alacant i Kelme Picken Claret. Per davant, València Basket, El Pilar i NBF Castelló.

La competició Pre-Infantil Masculí, totalment nova esta temporada, té a molts equips lluitant pels primers llocs. En Autonòmic marxen empatats a victòries Actualia Albubasket 2011, CB Castelló i CBI Elx; mentres que en Preferent lideren cada grup els equips Martin Judez Joyeros Almussafes, Amics del Bàsquet Castelló, CB Jorge Juan i Dénia Bàsquet 11, encara que en este últim cas amb un altre equip a la saga com és V-74 Villena Carpinteria Miguel Tomás.

Finalment, en categoria Aleví, el màxim nivell masculí i femení està liderat pels dos únics invictes d'Autonòmica: València Basket en xics i El Pilar en xiques.

Segueix tots els resultats i classifcacions amb l'App Oficial FBCV.