Consulta les Bases i Sistemes de Competició de les Competicions d'Iniciació al Rendiment (IR) per a la temporada 2022-2023 (categories Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí), incloses dins dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

La inscripció d'equips ja es pot realitzar via Xarxa de Xarxes (RdR).

Resolución JECV 2022
Bases de Competición
Sistemas de Competición

Entre les novetats més importants figuren les següents:

  • Aleví Femení i Benjamí Mixte. S'amplia a 24 equips el Nivell 1, facilitant-se així una major proximitat geogràfica entre els equips participants en aquesta 1ª Fase de la competició. Es configuraran quatre grups de sis equips. Els dos primers de cada grup classificaran per al Campionat Autonòmic.
  • Banda Horària Reduïda després d'un canvi. En cas d'aprovar-se a menys de 30 dies de la disputa d'un encontre un canvi d'hora que no requerisca conformitat de l'equip contrari, l'equip visitant podrà sol·licitar, en un termini de 48 hores des de la comunicació del canvi, la modificació d'hora per a adequar-la a la Banda Horària Reduïda.
  • Establiment de data/hora si no existeix acord entre les entitats. La FBCV podrà també establir el dijous, a més del dimecres, com a dia de joc quan estiga pendent de determinar la data i hora per a la represa o disputa d'un encontre. Posteriorment a la comunicació de la FBCV, les entitats podran realitzar modificacions sense cap cost i atesa la normativa sobre aquest tema.
  • Horaris eliminatòries. Per a les Eliminatòries d'anada i tornada en un mateix cap de setmana, l'equip local podrà sol·licitar un horari de disputa diferent a l'habitual sempre que se sol·licite amb antelació a la publicació de les Eliminatòries.