La primera formació d'este bimestre, del Programa de Formació Contínua de la FBCV, va ser acollida per més de 115 entrenadors de diferents nivells.

Jaume Tormo, entrenador superior de bàsquet amb àmplia experiència en categories de formació i seleccions autonòmiques, graduat en Educació Social per la Universitat de València i actualment tècnic del NBF Castelló de Lliga Femenina-2, va parlar sobre la construcció de les línies defensives dins dels equips, fent èmfasis en la col·locació de les jugadores en funció de la posició de la pilota, i treballant mitjançant l'ús de línies de defensa obertes i tancades, sempre depenent de cada situació de joc. A més, va abordar també la defensa de la pilota interior i del bloqueig directe, donant una sèrie de consignes clau per a realitzar-les amb èxit.

Així doncs, també cal dir que els assistents van poder debatre amb el ponent mitjançant el torn de paraula, realitzant un gran nombre de preguntes que demostren un elevat interés per esta mena de formacions.

Estos són els clínics en línia que ens esperen al març:

  • 6 de març. José Sánchez. Desenvolupament de la creativitat a través de l'entrenament
  • 20 de març. Jota Cuspinera. Dirigint en l'entrenament
  • 21 de març. Jota Cuspinera. Dirigint en el partit

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.