La localitat valenciana de Massanassa ha sigut escenari aquest passat cap de setmana del Torneig d'Estiu de Seleccions Autonòmiques Infantil, en el qual van participar els combinats autonòmics de Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana.

El Torneig és una activitat que ja forma part del Programa de Tecnificació 2023/2024, convertint-se en la primera cita oficial després de les Jornades de Detecció per a començar a preparar el pròxim Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Una immillorable oportunitat perquè els tècnics puguen veure de primera mà l'evolució d'alguns dels jugadors/es que estan en seguiment per part de l'Àrea Tècnica de la Federació i que compten amb opcions de poder incorporar-se al grup de treball que prepararà el pròxim Campionat.

En el que a resultats es refereix, Catalunya va tornar a erigir-se un any més en la gran triomfadora de l'esdeveniment després de guanyar tots els seus encontres tant en categoria masculina com femenina. La Comunitat Valenciana, per part seua, va eixir vencedora en els seus enfrontaments davant Aragó.

Femenino
Comunitat Valenciana 2474 Cataluña
Cataluña 9044 Aragón
Comunitat Valenciana 8559 Aragón

Masculino
Comunitat Valenciana 1666 Cataluña
Cataluña 564 Aragón
Comunitat Valenciana 6615 Aragón

El pròxim cap de setmana serà el torn del Torneig de Seleccions en categoria Cadet i en dues setmanes vindrà l'Aleví, encara que tots dos se celebraran fora de la Comunitat Valenciana. Els Cadets seguiran la mateixa dinàmica de preparació del pròxim Campionat d'Espanya, mentre que en el Torneig d'Estiu Minibasket participaran una selecció dels millors jugadors/es del Campus de Tecnificació Mini celebrat recentment.