El Pavelló Cobert del Poliesportiu Municipal va ser la seu escollida pel CB Alginet per a realitzar el XXI Torneig Nacional de Minibàsquet Alginet.

Al llarg del dissabte 10 i diumenge 11 de juny, els jugadors del TAU Castelló, CA Montemar Alacant, UCAM Murcia, CB Alginet, València Basket i Yomee Godella van delectar amb un extraordinari nivell de joc en la Fase de grups per a arribar a la final.

A les 12 del migdia del diumenge es jugava la final entre els dos equips que s'havien disputat el Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana i en el Pavelló Municipal d'Esports d'Alginet es va viure un gran encontre entre dos equips que van donar una lliçó de competitivitat.

En finalitzar el partit, tots els equips van efectuar la desfilada en la pista, on regidors i membres de l'organització van fer lliurament dels trofeus. El campió va ser València Basket, seguit del Yomee Godella, UCAM Murcia, CA Montemar, CB Alginet i TAU Castelló. El millor jugador va estar Adrián Smith, del València Basket.

L'esdeveniment es va poder celebrar gràcies al patrocini de l'Ajuntament d'Alginet i sponsors, als quals el CB Alginet ha mostrat el seu agraïment, finalitzant-se el Torneig amb la tradicional foto de família de tots els participants.