Estadística

CB Rolser Pedreguer alça el trofeu de campió de la Lliga Valenciana 1a Divisió Femenina després de guanyar en la final a NB Paterna per 71-77 i amb la seua jugadora Sara Roselló com MVP del partit.

La pròrroga ha hagut de decidir un emocionant encontre del qual ha sigut testimoni Gustavo Molina, regidor d'Esports d'Anna, la localitat que ha sigut amfitriona d'aquestes finals. Al costat de l'edil, han fet lliurament dels trofeus el directiu de la FBCV Fernando Carrasco i el president del CB Anna, Ricardo Torregrosa.

Ha estat una final molt igualada la que ha determinat el triomfador de la Lliga Valenciana en 1a Divisió Femenina. Després de la presa de contacte inicial, semblava que era el NB Paterna el que estava disposat a tractar de posar distàncies en el marcador al més prompte possible, però les jugadores de Pedreguer també competien a un alt nivell i al descans la diferència a favor de Paterna era d'escassament 6 punts.

L'inici de la segona meitat va complir amb el guió i amb tot obert es va entrar en l'últim quart, on semblava que aquesta vegada era CB Rolser Pedreguer el que portava la iniciativa en el joc. I quan el conjunt alacantí ja tenia la victòria en la butxaca, NB Paterna va forçar la pròrroga amb un triple en els últims segons. Empat a 62 i cinc minuts extres en els quals, ara sí, CB Rolser Pedreguer va materialitzar el triomf que li atorga el títol de campió.