Carcaixent es converteix esta temporada 2023-2024 en nova seu del Programa de Tecnificació FBCV, la iniciativa que contribueix al creixement i formació dels joves talents del bàsquet de la Comunitat Valenciana.

L'alcaldessa de Carcaixent, Carolina Almiñana, i el tècnic d'Esports del consistori, Samuel Valle, han rebut a l'Ajuntament al president de la FBCV, Salvador Fabregat, per a rubricar este acord de col·laboració en l'objectiu treballar conjuntament en la promoció del bàsquet base.

Carcaixent es convertirà en una de les seus en categoria Benjamí, l'edat més primerenca en la qual els joves s'inicien en el Programa de Tecnificació. En primer lloc es duran a terme les tradicionals Jornades de Detecció, obertes a tots els jugadors/es, a partir de les quals es configuraran els grups de treball definitius que ajudaran els més xicotets a millorar el seu bàsquet amb sessions d'entrenament de manera periòdica fins a finals del mes de maig.

Tant l'Ajuntament de Carcaixent com el CSA Carcaixent mostren així el seu compromís per potenciar l'esport base en el municipi, convertint-se en una de les sis seus en tota la Comunitat Valenciana que reunirà els millors jugadors/es de categoria Benjamín.