Web Campus de Tecnificació FBCV

Enguany creixem amb tu al Campus de Tecnificació 3.0, el Campus que la FBCV desenvolupa per als jugadors i jugadores de categoria Infantil, Cadet i Júnior. S'amplien a la vesprada les hores d'entrenament intensiu, un temps extra de formació que continuarà estant recolzat en la tecnologia i que es dirigirà sobretot al treball específic del bàsquet 3×3.

El Campus es celebrarà de l'1 al 5 de juliol a València i Alacant, en horari des de les 08.00 fins a les 18.30 h. Una activitat que et farà evolucionar amb un pla d'entrenament individualitzat, en grups reduïts i amb el suport de la tecnologia actual, incloent-hi un estudi biomecànic del tir.

Cada any contextualitzem el treball tècnic i tàctic de diferent forma. Això ens obliga a canviar al voltant del 60% de la nostra programació tots els anys, permetent-nos una adaptació constant a les últimes tendències o a diferents aspectes que des de l'Àrea Tècnica de la FBCV creiem importants. Enguany, el nostre context serà “La recepció en moviment”. Per a ser determinant en el joc ofensiu cal atacar ràpidament a la defensa o l'avantatge generat. Això no ho podem fer des d'una posició estàtica. Per tant, treballarem diferents recepcions i arrancades, així com finalitzacions a cistella.

Més informació i inscripcions en campus.fbcv.es/3.0/

Però si l'any que ve la teua categoria és encara la de Minibasket, no et perdes el Campus de Tecnificació Mini, dirigit als jugadors i jugadores nascuts/des entre els anys 2013 i 2016. En esta edició, les seues dates són del 23 al 29 de juny en règim intern en les instal·lacions de Salesians Godelleta-Casa Don Bosco. Més informació i inscripcions en campus.fbcv.es/mini/