Aquest cap de setmana s'han celebrat les Finals en Infantil i Cadet IR Zonal, a excepció de Cadet Masculí 3a Zonal, que va disputar les semifinals, i la Final Cadet Femení IR 2a Zonal entre Pintures Ecoplas Vila-real BC i Rte. Aitona Benidorm que ha hagut de ser ajornada al pròxim cap de setmana.

En Cadet Masculí, NB Torrent B és el campió en 1a Zonal i CB Joventut d’Alcoi en 2a Zonal. Els de Torrent van guanyar els seus dos encontres davant CBA Godella però contràriament no van poder fer el mateix en la Final de 2a Zonal amb el seu equip NB Torrent C. En aquesta ocasió van ser els alcoians els que es van emportar la victòria, sobretot fent valdre el resultat de l'encontre d'anada.

En Cadet Femení, Gasoprix CBF Puerto Sagunto és el guanyador en 1a Zonal davant CB Oliva Persidecor, obtenint la victòria en tots dos encontres. I en 2a Zonal haurem d'esperar una setmana per a conéixer al guanyador.

En Infantil Masculí, igualada final en 1a Zonal que va caure del costat de Picken Claret Azul davant CB Aldaia. Molt més folgat el triomf de València Basket Roig en 2a Zonal, que va guanyar amb solvència els seus dos partits davant un combatiu El Faro CB. Idèntica situació la que es va viure en la Final de 3a Zonal, amb un CB Cullera que es va mostrar superior en tot moment a CD Paidos Dénia.

Finalment, en Infantil Femení és CB Jorge Juan el campió en IR 1a Zonal. A l'empat en la seua visita a Jesuïtes li va seguir un gran encontre de tornada que és el que li atorga el títol en la temporada 2020-2021. I resta per saber al campió d'IR 2a Zonal. S'ha jugat un dels dos partits, amb victòria de Bàsquet Cullera per 48-34, però aquest mateix dilluns l'eliminatòria final es decideix en el Col·legi Sant Pere Pascual.