Amb dos tirs lliures de Raquel Carrera en l'últim sospir, el València Basket femení ha sumat el seu primer títol europeu en proclamar-se campió de l'Eurocup Women, derrotant en una apretada i vibrant final al Reyer Venezia (81-82).

El primer quart va ser per a les italianes, que anotaven amb facilitat i que s'aprofitaven dels nervis de les de Rubén Burgos en la seua segona final de la temporada. La derrota a la Fonteta en la Copa de la Reina pesava en l'ambient de les jugadores valencianes. En l'inici del tercer quart va arribar el moment més difícil (48-41) i el major avantatge de les italianes. Va ser el moment Queralt Casas per a voltejar el marcador (52-53) cinc minuts després. La final seguia en l'aire fins a l'últim quart, on es van jugar les possessions decisives.

Una canastra d'Yvonne Anderson a un segon del final semblava atorgar el títol al quadre italià, però la pilota interior a Raquel Carrera forçava els dos tirs lliures que li donaven la victòria al València Basket.