El Lucentum Alacant posa en marxa la seu Campanya d'Abonaments de la temporada 2022/23, una campanya on busca recuperar la seua essència, els senyals d'identitat que sempre li han acompanyat. La Campanya d'Abonaments “La Flama eres tu” és una crida del club a l'afició i està protagonitzada per jugadors, tècnics, directius i treballadors del club. És una crida que reconeix el valor i la importància de l'aficionat.

El HLA Alacant manté, una campanya més, els preus amb l'objectiu de viure un gran ambient en el pavelló i que el cost de l'abonament no siga un inconvenient per a ningú. Els preus oscil·len des dels 100 fins als 175 euros per als nous abonats i 75€ i 140€ per a les renovacions. L'abonament inclou només i exclusivament els partits de temporada regular que dispute el HLA Alacant en el Pedro Ferrándiz, així com el partit de presentació previ a l'inici de la lliga. Així mateix, el club es reserva la possibilitat de realitzar algun partit com a dia del club. No inclouen els playoffs d'ascens.

Els abonats de la passada temporada tindran reservada la seua localitat fins al dilluns 25 de juliol (inclòs). A partir d'eixa data, els seients s'alliberaran i no tindran preferència sobre el seu seient. No obstant això, fins al tancament de campanya els abonats de la 2021-22 continuaran comptant com a renovació.

La novetat en aquesta temporada està en les diferents franges d'edats sobre les quals abonar-se. Per a la campanya 2022-23, el club ha creat la categoria jove (de 18 a 25 anys) per a atraure al públic més jove a les graderies del Ferrándiz. Dins d'aquesta categoria es podrà obtindre un descompte extra per captar un altre abonat d'entre 18 i 25 anys.

El HLA Alacant posa a la disposició dels seus abonats un telèfon d'informació (965 297 050) i un email per a atendre tots els seus dubtes i peticions. Accedeix a la venda d'abonaments.