Les competicions femenines FEB ja tenen calendari per a la temporada 2021-2022.

Ja és oficial també el calendari de la LF Challenge, en la qual participarà el NB Paterna. La jornada 1 es disputarà el 25 de setembre mentre que l'última jornada de la Lliga Regular serà el 9 d'abril. Quasi set mesos de Lliga Regular que encimbellarà al campió amb el primer ascens. El segon es dirimirà després dels playoffs de quarts i una Final Four en seu única.

Ya es oficial también el calendario de la LF Challenge, en la que participará el NB Paterna. La jornada 1 se disputará el 25 de septiembre mientras que la última jornada de la Liga Regular será el 9 de abril. Casi siete meses de Liga Regular que encumbrará al campeón con el primer ascenso. El segundo se dirimirá después de los playoffs de cuartos y una Final Four en sede única.

La primera jornada de la LF2 es disputarà el 2 d'octubre i serà el moment en què 28 equips comencen a mesurar forces amb els mateixos objectius: continuar escalant en la piràmide de competicions del bàsquet femení espanyol. En el Grup B d'aquesta categoria repeteixen Picken Claret i Fustecma NBF Castelló.

Calendari LF Endesa
Calendari LF Challenge
Calendari LF2 – Grup B