Estadística

Bàsquet Morvedre ha sumat el seu primer títol de Lliga Valenciana 1a Divisió Masculina derrotant en la Final al vigent campió CB Jovens Almàssera per 63-68.

Aquesta final ha posat el fermall d'or a la gran jornada de bàsquet que hem pogut viure aquest dilluns 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, en el Pavelló Municipal de Quart de Poblet, seu de totes les finals Sènior i Júnior Masculí de l'edició de València.

El regidor d'Esports de Quart de Poblet, Juan José Susín, ha presenciat les diferents finals i ha fet lliurament dels trofeus al costat del president de la FBCV, Salvador Fabregat, i el president del CBC Manises-Quart, Jose Medina.

Bàsquet Morvedre va eixir en tromba al partit, amb una fèrria defensa però sobretot amb molt d'encert de cara la cistella, la qual cosa li va permetre imposar un parcial d'inici de 10 a 26. En total, 16 punts de diferència que amenaçaven amb acabar per la via ràpida amb les opcions del CB Jovens Almàssera. Però l'equip dirigit per Eloy Bonet va saber reaccionar a temps, va començar a recuperar distàncies i va arribar al descans només 6 punts a baix.

Eixe principi de remuntada dels jugadors d'Almàssera, liderats pel MVP Raúl Llácer, va culminar després del descans, entrant a l'últim quart amb una xicoteta renda en el marcador. No obstant això, el conjunt de Jose Manuel Máñez va seguir en la baralla i va tornar a igualar el partit, donant pas a un atapeït final que va acabar suposant el seu primer títol de Lliga Valenciana 1a Divisió Masculina.