5 equips ja classificats i 6 que jugaran les Eliminatòries Prèvies per a completar les 8 places en total. Així queda la Copa Júnior Femení Preferent després que es tancara la primera volta en Nivell 2 i per tant quedaren definits els campions de grup d'aquesta primera recta de la competició.

Segons va quedar establit per sorteig, els cinc equips classificats directament per a la Copa són CB San Blas Blau, CB Terralfàs B, Flor de lis CB Algemesí, CDSC Godella i CB Quart-Manises.

Mentre que els sis equips que disputaran les Eliminatòries Prèvies són F&H Fitness Vila real BC, CB Aldaia, Picken Claret, Giticsa Torrent, CB Sant Blas Alacant i CB Teixereta.

Els guanyadors de les Eliminatòries Prèvies completaran el quadre de quarts de final per a lluitar pel títol de la competició i col·locar-se en llocs d'eixida per a ascendir a Nivell 1 la pròxima temporada. Aquestes Eliminatòries se celebraran entre aquest dimecres 17 i el dijous 18 de novembre.

I per a ser seu de la Copa, recorda que ja pots presentar la sol·licitud d'organització. Descarrega't les condicions amb tota la informació. El termini per a enviar les sol·licituds finalitza el 19 de novembre a les 17.00 h.