En tot just dues jornades de lliga hem tingut temps ja de comprovar com es presenta una nova temporada en 1a Divisió, una categoria que ve amb importants novetats en el sistema de competició tant en masculí com en femení.

En 1ª Divisió Masculina ha començat la Fase de Grups, que és de la qual eixiran els equips que classifiquen per a huitens de final, les primeres eliminatòries que conduiran a la Fase Final pel títol. Els equips que comparteixen lideratge amb dues victòries en aquestes dues jornades inicials són CB Jovens Almàssera, El Pilar-UPV, Picanya Bàsquet Futurpiso i Maristas Valencia en el Grup A; i CB Terralfàs Delfín Natura, CA Montemar i Mutua Levante NB Alcoi en el Grup B.

En 1a Divisió Femenina ja està en marxa la Fase Nivells, amb els seus 18 equips distribuïts com sempre en tres grups de sis equips. Nou Bàsquet Alboraia comanda el Grup A a l'ésser l'únic equip que ha guanyat els seus dos partits disputats, en el Grup B eixe domini inicial correspon a CB Terralfàs Delfín Natura, i en el Grup C és Odilo FC Cartagena el que es queda com a líder en solitari.

Quan acabe aquesta Fase Nivells, els cinc millors equips de cada grup i el millor sisé seran els que integren el Campionat 1a Divisió, que viurà la seua pròpia Fase Final pel títol a la fi del mes d'abril.

Descarrega't l'App Oficial FBCV i segueix tots els resultats.