L'Ajuntament d'Almassora ha decidit apostar fort per l'esport base i ha aconseguit un acord amb la FBCV per a convertir-se en una de les seus del Programa de Tecnificació, la iniciativa que la Federació desenvolupa al llarg de la Comunitat Valenciana per a contribuir a la formació i creixement dels joves jugadors/es de bàsquet.

El president de la FBCV, Salvador Fabregat, s'ha desplaçat fins a Almassora per a reunir-se amb l'alcaldessa de la localitat, Merche Galí; i amb el regidor d'Esports, Sergio Gómez; signant el conveni de col·laboració que uneix a totes dues entitats en la promoció i difusió del bàsquet base.

Salvador Fabregat, per la seua part, també ha mostrat la seua satisfacció per poder reprendre l'activitat habitual del Programa de Tecnificació, agraint la implicació d'institucions com l'Ajuntament d'Almassora: “és molt important la seua unió a aquest projecte. L'objectiu és treballar junts per a revitalitzar el bàsquet i que cada vegada més xiquets i xiquetes s'animen a jugar. Serà molt bo que la gent d'Almassora ho veja de primera mà”.

Salvador Fabregat, por su parte, también ha mostrado su satisfacción por poder retomar la actividad habitual del Programa de Tecnificación, agradeciendo la implicación de instituciones como el Ayuntamiento de Almassora: “es muy importante su unión a este proyecto. El objetivo es trabajar juntos para revitalizar el baloncesto y que cada vez más niños y niñas se animen a jugar. Va a ser muy bueno que la gente de Almassora lo vea de primera mano”.

I en eixa labor serà també fonamental la participació de l'Atlètic Bàsquet Almassora, el club local que continua treballant dia a dia per impulsar el nostre esport entre tots els veïns del municipi.

Almassora serà, d'aquesta manera, una de les seus del Programa de Tecnificació en categoria Aleví 2011 durant la temporada 2021-2022, albergant un total de 14 jornades de treball intensiu amb els jugadors i jugadores amb més talent de la província de Castelló.