Amb l'estrena de lliga en Aleví i Benjamí, totes les Competicions Sènior, Júnior i d'Iniciació al Rendiment (IR) s'han posat ja en marxa en aquesta temporada 2021-2022, una campanya que recupera xifres de rècord, amb un creixement global en equips i amb increments extraordinaris en moltes de les categories.

La Lliga Valenciana 2021 ja va donar el tret d'eixida i ara tota l'atenció se centra en l'arrancada de les competicions 2021-2022, que estan celebrant les seues primeres jornades en les diferents categories.

Els últims a posar-se a la feina han sigut els Alevins i Benjamins, que han començat un poc més tard per a així facilitar als clubs i entitats esportives la recuperació de les dinàmiques de treball habituals en aquestes edats més primerenques.

I ara, doncs només ens queda gaudir d'aquesta apassionant temporada. Segueix-la a través de l'App Oficial FBCV i recorda que és molt important que entre tots continuem extremant les precaucions, aplicant totes les mesures d'higiene i prevenció que ens estan permetent tindre un esport segur per a tots/es.