Setmana amb doble formació per als entrenadors. L'última, aquest dimecres, va girar entorn del coneixement i desenvolupament de l'autoestima en els jugadors, estant a càrrec d'Alberto Moraleda, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, amb àmplia experiència en equips de formació i amb persones amb diversitat funcional.

Alberto va compartir diferents estratègies que li han ajudat a connectar amb els jugadors i jugadores per a millorar el seu autoconcepte i el seu desenvolupament en l'equip des de la perspectiva del grup. Aprofundim sobre el concepte d'autoestima, perspectiva i realitat, incidint en què és necessari individualitzar, conéixer als teus jugadors, sense oblidar el context familiar i personal, les seues característiques (preocupar-se pels nostres jugadors), involucrar-nos en el tracte com a individu i no com a bloc global, així com establir escenaris de proximitat que ajuden els xiquets/es a sentir-se còmodes i acollits.

Un gran volumen de cuestiones y debates se generaron en torno a la temática, con un gran interés en cómo ayudar o mejorar la autoestima de los niños/as.

Després d'aquestes dues activitats, el Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV tindrà la seua pròxima cita el dia 19 de gener amb Gabriel Loaiza per a endinsar-nos en les solucions tàctiques de temps mort..

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.