Alaquàs s'ha convertit en seu del Programa de Tecnificació de la FBCV. L'alcalde d'Alaquàs, Toni Saura, el president del Sportiu Xe Alaquàs, Vicente Navalón, i el president de la Federació, Salvador Fabregat, han signat este divendres el conveni de col·laboració esportiva, tècnica, pedagògica i de formació.

Esta iniciativa respon a l'objectiu de l'Ajuntament d'Alaquàs de promocionar l'esport i col·laborar amb els clubs esportius del municipi per a fomentar la seua participació en esta mena de programes a través dels quals es complementa la formació i preparació que reben en els seus equips, a més de potenciar l'esport femení.

A través d'esta línia de col·laboració, el Pavelló Municipal d'Alaquàs serà una de les seus de Tecnificació en categoria Benjamí, amb entrenaments que tindran lloc durant dos diumenges dels mesos de febrer, març, abril i maig.

Gràcies a este conveni, a més, dos entrenadors del Sportiu Xe Alaquàs tindran l'oportunitat de formar part del cos d'entrenadors del Programa de Tecnificació com a ajudants, per la qual cosa eixa formació esportiva s'amplia també als tècnics, que gaudiran d'una nova experiència en la seua labor.