Descobreix l'Àrea Arbitral FBCV

T'agradaria descobrir el món de l'arbitratge però sense deixar de ser jugador o entrenador? Pots fer-ho! Els nous Cursos d'Arbitratge i d'Oficial de Taula són totalment compatibles.

Ara pots obtindre la teua llicència de jugador/a, entrenador/a o delegat/da i al mateix temps ser àrbitre/a i poder dirigir encontres en totes les categories. No només en categories de formació, sinó també en les competicions Sènior i Júnior.

Aquesta és una de les principals novetats d'uns cursos que de cara a la pròxima campanya patiran modificacions importants per a millorar la formació als futurs aspirants. Estem convençuts que on més s'aprén és en els partits. Per això, la part pràctica gana molt de pes, sempre baix el seguiment individualitzat d'un tutor que t'acompanyarà en tot el procés. Continguts dinàmics que se centraran en el realment important perquè pugues desenvolupar la teua labor.

Rep la formació necessària que et permeta actuar ja en la pròxima temporada 2023-2024. Un ingrés extra mentre gaudeixes del bàsquet.

Inscripcions fins el 15 de setembre. Accedeix a tota la informació.