Nombrosos assistents a l'última formació d'este bimestre impartida per la FBCV des del seu Programa de Formació Contínua per a entrenadors. Tècnics que van ser partícips del clínic titulat “De la psicomotricitat al contingut del bot”, a càrrec d'Adrian Silla, Doctor en Ciències de l'Activitat Física i Esport, Màster en Educació, Màster en Alt Rendiment, Màster en psicomotricitat, Màster en Investigació i Intervenció en Ciències de l'Activitat Física i Esport, entrenador superior de bàsquet i actualment responsable tècnic de l'Àrea de Formació de la Fundació Reial Madrid.

Adrián va abordar el contingut del bot, inicialment des de la psicomotricitat, per a continuar des de la tècnica, la tàctica i la percepció, incidint en la importància que té tant el context en el qual es dona, com les variables que influeixen. A més, va incidir en el component perceptiu, que té una necessària transferència dins de les tasques que plantegem com a entrenadors/es. Els assistents es van involucrar activament, aportant diferents reflexions i preguntes que van enriquir l'experiència i mostrant el constant interés que tenen els entrenadors/es en totes les formacions.

En breu es publicarà el calendari de noves activitats formatives per als mesos de desembre i gener. Mentrestant, pots continuar consultant nous continguts tant en #fbcvBlog como en la Biblioteca FBCV en el Canal YouTube.