Tota la informació sobre l'edició 2023 ja estava disponible per a la seua consulta, però ha sigut aquest dimarts 28 de març quan s'ha obert el procés d'inscripció a les Escoles d'Estiu FBCV. Sis setmanes d'oci i esport en el Poliesportiu Benimaclet de la ciutat de València.

Una activitat dirigida a a xics i xiques nascuts entre els anys 2008 i 2017 que es desenvoluparà, dividida en setmanes, del 26 de juny al 28 de juliol i del 4 al 8 de setembre.

Les Escoles d'Estiu FBCV compten amb una àmplia programació d'activitats lúdiques i esportives i tenen com a objectiu que els joves es divertisquen durant les seues vacances d'estiu convivint amb altres xics i xiques de la seua edat d'acord amb uns valors personals i socials basats en el respecte, la igualtat i el treball en equip.

Però si encara no tens plans per a les vacances de Pasqua, recorda que estem en els últims dies per a apuntar-te a les Escoles de Primavera FBCV.

Totes les Escoles es duen a terme en col·laboració amb la Federació d'Esgrima de la Comunitat Valenciana i formen part del programa d'activitats reconegut per la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València, comptant amb tots els estàndards de seguretat i qualitat que garantisquen el benestar de tots els participants.

Informació i inscripcions en escuelas.fbcv.es