Venda d'entrades
Tipus d'entrada i preu

L'Eurobasket Femení 2021 fa hui un important pas al capdavant amb la venda de les entrades per a la seu València. Una notícia que reforça l'optimisme entorn de l'esdeveniment i per a la Selecció, que podrà comptar amb el suport del públic en el que serà el segon Eurobasket Femení que s'organitza a Espanya.

Por el momento, el Pabellón Fuente de San Luis contará con un aforo de 3.000 espectadores. Un número que, si la situación sanitaria mejora a lo largo de las próximas semanas y las autoridades lo autorizan, podría aumentar según se acerque la fecha del inicio del torneo, 17 de junio. El partido por el bronce y la final se disputarán el domingo 27 del mismo mes.

Per a fer costat a la Selecció i presenciar in situ els partits de la resta de Seleccions, els aficionats tindran a la seua disposició diferents modalitats per a adquirir les seues entrades. Les opcions van des d'entrades per a cada dia (dividides entre sessió de matí i vesprada durant la fase de grups) fins als tres tipus d'abonament: per a presenciar els partits d'Espanya en la primera fase, el de la fase final i el mixt, que recullen els partits de la Selecció en la fase de grups i tots els encontres que es disputen durant l'última fase.

La Fonteta acollirà dos dels quatre grups de la primera fase, el Grup A (Espanya, Suècia, Bielorússia i Eslovàquia) i el Grup B (Montenegro, Sèrbia, Itàlia i Grècia), dos dels quatre creus de huitens de final, dos dels quatre creus de quarts, les dos semifinals, el partit pel tercer lloc i la gran final. La Selecció disputarà tots els seus partits de l'Eurobasket a València. En la fase de grups s'enfrontarà el dijous 17 a Bielorússia, el divendres 18 a Suècia i el diumenge 20 a Eslovàquia. Els tres encontres començaran a les 21.00 hores.